Життя

Батько трьох дітей прикидався онкохворим, аби його не лишила дружина

Батько трьох дітей прикидався онкохворим, аби його не лишила дружина
Фото ілюстративне

В англійському місті Сіттінгбурн, графство Кент, батько трьох дітей Кевін Бевіс кілька років прикидався, що хворий на рак через небажання розлучатися з коханою.

У 2016 році, коли йому було 34 роки, він познайомився в Facebook з 46-річною Карен Грегорі, вони почали зустрічатися. Через три місяці Грегорі вирішила з ним порвати через його сексуальні уподобання: Бевіс виявився свінгером.

Він почав благати її не йти й стверджував, що ніколи не змусить жінки щось робити проти її волі. У травні 2017-го чоловік заявив, що у нього рак шлунка, Грегорі повірила. Для правдоподібності Бевіс набрехав про хворобу навіть своїм батькам. Згодом його стан нібито погіршувався.

Він сказав, що йому лишилося жити близько двох років. Попри претензії до стосунків, жінка не могла кинути смертельно хвору людину. Бевіс просив відвозити його до лікарні на хіміотерапію і кожен день приймав по 20 таблеток вітамінів, видаючи їх за ліки. Грегорі було так шкода коханого, що врешті вона погодилася виконати сексуальні фантазії помираючого і вступила в зв’язок із трьома іншими чоловіками.

Друзі жінки допомагали Бевіс грошима на лікування. Сам чоловік часто підіймав на неї руку, списуючи свою агресію на побічні дії ліків. Зрештою жінка вирішила звернутися в поліцію, щоб дізнатися про минуле партнера. Там вивчили медкарту чоловіки й з’ясували, що він симулював хворобу.

Бевіса заарештували наступного дня. Англійця засудили до 18 місяців ув’язнення і заборонили наближатися до Грегорі протягом п’яти років. Жінка зізнається, що навіть після закінчення цієї історії, їй досі сняться нічні жахи й вона потребує допомоги психотерапевта.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Світ, Сім'я, секс, розлучення
В тему

Останні матеріали