Життя

«За десять днів 34 корпоративи», – відомий шоумен про роботу і життя

«За десять днів 34 корпоративи», – відомий шоумен про роботу і життя

Ведучий популярної івент агенції «Дабл Драйв» Сергій Абрамчук розповів цікаві історії з свого життя та поділився секретами, як зробити незабутнім будь-яке свято. 

Пане Сергію, кажуть, гумор – як вірус: один раз заразився – і на все життя. Ви коли підхопили цей вірус?

– Ви знаєте (усміхається, – ред.), у студентські часи наша команда КВН так і називалася «Позитивні віруси». Але заразився я гумором ще у школі. Уже на першому курсі географічного факультету ВДУ став активним учасником університетського КВНу і навіть капітаном команди. Уже тоді ми почали на гонорарній основі виступати на корпоративах. Після закінчення університету я став співорганізатором, редактором та ведучим Луцької ліги КВН. Тоді нами було створено свої COMEDY- і STАND UP-проекти.

Але потім була Революція гідності, розпочалася війна на Сході. Совість не дозволяла робити гумор у тяжкий для країни час. Я видозмінив сферу творчої діяльності. Тому я став ведучим на різноманітних заходах. Паралельно працював у сфері торгівлі, що дозволило там рухатись по кар’єрній драбині. Аби встигати на всіх чотирьох роботах, буває, сплю по чотири години на добу. Але такий ритм життя мені подобається.

І попри зайнятість, ще й безоплатно ведете благодійні заходи?

– Я б не хотів акцентувати на собі. Бо ще з 2007-го кожен із КВН-заходів ми приурочували до якоїсь хорошої справи. Найчастіше це був збір коштів для хворих діток. З початком війни я охоче зголошуюся бути ведучим на благодійних заходах, покликаних зібрати кошти для учасників АТО чи їхніх сімей. Бо кожен із нас, хто живе у мирній Україні, повинен вносити свою частку у загальну справу перемоги.

А правда, що Ви є членом донорської організації?

– Просто в мене І група «+», яка є універсальною та найбільш затребуваною. І якщо завдяки моїй крові вдасться врятувати чиєсь життя – то чому б і ні? Тому якщо є бажаючі – приєднуйтеся!

Окрім ділитися кров?ю, Ви продовжуєте людям життя завдяки гумору. Скільки вже років працюєте ведучим?

– Років 15. Іще студентом був ведучим у нічних клубах, на вечірках та весіллях, фестивалях та рок-концертах. Що більше свят проводив, то більше здобував умінь поєднувати різні стилі. Тож тепер, готуючи свято, маю індивідуальний підхід до кожного замовника із продуманим до найменших деталей сценарієм заходу.

Все частіше у Вас замовляють «весілля під ключ». Мабуть, це не дешево?

– Іноді люди думають, що весілля під ключ – це дуже дорого. Насправді ж воно економить не лише нерви, а й гроші. Бо ми маємо постійних партнерів у всіх сферах, дотичних до організації весіль: фото- і відеозйомка, транспорт, кенді-бар, музика й оформлення, навіть мейкап. Для замовників це зручно, адже вони економлять свій дорогоцінний час, не займаючи пошуками, а цінову політику формують комплексно. Тому з кожним роком «весілля під ключ» стає дедалі затребуванішим.

А які вечірки були незвичними навіть для Вас?

– Мабуть, найцікавіша забаганка – весілля в стилі «Оскар». Аби відтворити голлівудську церемонію, ми спеціально через Київ замовляли статуетки, ідентичні до «Оскара». Я написав відповідний сценарій. Продумав як організатор усі тонкощі голлівудської церемонії. Це було дуже цікаво і для мене, і для гостей.

Найбільш несподіване замовлення – бути ведучим на весіллі, де всього шість гостей і наречені. Справа в тім, що коли збирається таке вузьке коло, їм хочеться бути максимально в центрі уваги. Тому я спланував свято так, аби, лишаючись непомітним, занурити молодят і гостей у вир незабутніх емоцій. Задля того шоу-програму доповнив навіть фонтанами із шоколаду та шампанського.

Пропонуючи високу якість за прийнятну ціну, як устигаєте виконати всі замовлення?

– Так, у нашої івент-агенції «Дабл Драйв» (дабл означає «два», бо агенцію ми створили з музикантом (і моїм кумом!) Олександром Тарнавським) замовлень і справді дуже багато. Рекомендація попередніх замовників спрацьовує так, що наші послуги замовляють за рік до урочистості, аби дату не забронювали інші клієнти. Але навіть якщо людина телефонує, називає дату урочистості, а в мене це число вже зайняте, я все одно допоможу – запропоную когось зі своїх перевірених колег.

А скільки видів івентів проводить «Дабл Драйв», і яка пора для Вашої агенції найбільш гаряча?

– Я є офіційним ведучим баскетбольних змагань вищої ліги за участі команди БК «Старий Луцьк – Університет». Окрім спортивних, організовую свята клубного формату, гумористичного, корпоративного, відкриття магазинів, презентації нової продукції різних торгових марок, благодійні свята, поп- і рок-концерти, весілля. Також дуже полюбляю вести DJ-паради в стилі Open Air.

Що ж до найбільш гарячої пори, то на весілля пік замовлень – травень, липень, серпень та жовтень, а на корпоративи – передноворічна пора. Ви не повірите, але у грудні я встановив особистий рекорд – за десять днів провів 34 корпоративи.

Багатьом гостям здається, що ведучий – не робота, а суцільний відпочинок: жарти, танці, спілкування.

– Робити людям свято – це насправді дуже виснажлива праця. І тяжко не стільки фізично, як психоемоційно. Після корпоративу ведучий – як вичавлений лимон. Але моральне задоволення від результату, міцний сон і дві чашки кави з потрійним цукром допомагають швидко відновити сили.

З таким графіком роботи скільки часу приділяєте найціннішому для Вас – сім?ї?

– Протягом дня зідзвонюємося багато разів. А от фізично побути з коханою дружиною Наталією та двома донечками вдається зазвичай увечері. Старшій, Анастасії, вже десять. Ми нею дуже пишаємося. Адже Настя здобула чимало нагород зі спортивно-бальних танців. Торік, виступаючи у польському місті Щецинь, стала лауреатом чемпіонату Європи. А молодшій, Марічці, рік і вісім місяців, енергії в неї навіть більше, ніж у тата. Тому коли ми збираємося разом, без ігор, веселощів та спільного «дуркування» не обходиться.

Насамкінець жартівливо-провокативе запитання: коли Ви станете мільйонером, на свято з цієї нагоди якого ведучого собі замовите?

– (Усміхається, – ред.) Як на мене, взірцем ідеального поєднання тонкого гумору, тактовності й ідеального спілкування з аудиторією є Сергій Притула. Тому якщо колись постане вибір ведучого для мого свята, саме цього артиста я б обрав.

А куди звертатися тим, хто забажає гарного свята із Сергієм Абрамчуком?

– Мене та івент-агенцію «Дабл Драйв» легко знайти у мережах «Facebook» та «Instagram» за такими хештегами  #даблдрайв, #абрамчуксергійведучий ,#абрамчуксергійведучийлуцьк. Нам можна писати на електронку serhio.abramchuk@gmail.com, а також телефонувати за номером (098) 055-14-19 .

Звертаєтеся – будемо раді дарувати вам радість!

Спілкувалася Оксана Бубенщикова

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Життя, Україна, Волинь, львів, київ, рівне, Таблоїд, весілля, Таблоїд, свято
В тему