Відео

Щоб підтримати безпечне водіння, українські зірки знялися в соціальному ролику (відео)

Щоб підтримати безпечне водіння, українські зірки знялися в соціальному ролику (відео)

Українські знаменитості знялись у соціальному ролику Національної поліції та підтримку безпечного водіння.

У чотирихвилинному відео під назвою «Керуй» з’являються відома акторка Ольга Сумська, співак Олександр Пономарьов, а також телеведучі Олександр Педан і Тимур Мірошниченко й інші українські знаменитості.

Ролик починається з приголомшливої фрази: автори проекту констатують, що 2017 рік уже встановив страшний рекорд в історії України за кількістю ДТП. Понад 110 тисяч аварій, у яких загинуло 3008 людей, сталося на українських дорогах цього року.

Залучивши вітчизняних знаменитостей до створення креативного відео, поліцейські вирішили привернути увагу українців до безпеки на дорогах.

У коментарії до відео йдеться: «Національна поліція України та Консультативна місія ЄС в Україні розпочали соціальний проект «Керуй!». «Керуй!» закликає людей керувати не тільки своїм автомобілем, а своїми емоціями, діями, а отже – самим своїм життям. Ця ініціатива закликає: дотримуватися правил – класно! Перше відео кампанії нагадує українцям, що ми надто велична нація, щоб порушувати прості Правила дорожнього руху».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему