Відео

Влада оголосила війну "євробляхам"(відео)

Влада оголосила війну

Власники автомобілів на європейських номерах пікетували Фіскальну службу, яка, на їх думку, оголосила війну "євробляхам".

До цього процесу навіть залучили литовських митників, за допомогою яких планується встановити справжніх власників авто з європейськими номерами, повідомляє 24 канал.

У Фіскальній службі порахували, що лише за останні три роки в Україну було ввезено понад півтора мільйонів авто з європейської реєстрацією. Тепер для боротьби з ними були підключені литовські митники.

Часто буває так, що іноземні фірми, на які реєструються авто, потім закриваються. У такому разі ввезений автомобіль не має взагалі будь било реєстрації. Якщо після перевірки з'ясується, що підприємство, на яке зареєстрований автомобіль, було ліквідовано, то за це доведеться відповідати. Двох автомобілістів вже засудили до 3 000 000 гривень штрафу.

Мінімальний штраф складає 170 гривень - це за кожний день прострочення. За десять днів штраф становитиме вже 3000 гривень, після десяти днів він виростає до 8,5 тисяч гривень. Ну а якщо ви їздите на авто кілька років, то штраф може бути мільйонним.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему