Відео

Яке кіно варто подивитися цього тижня: «Лукавий коханець», «ТОР: Рагнарок», «Маленький вампір» (відео)

Яке кіно варто подивитися цього тижня: «Лукавий коханець», «ТОР: Рагнарок», «Маленький вампір» (відео)

Що можна подивитися в кіно цього тижня – за оглядами кіно-інтернет-сайтів.

 «Лукавий коханець»

Еротичний трилер Франсуа Озона за мотивами роману Джойс Керол Оутс "Життя близнюків". Був номінований на "Золоту пальмову гілку" Каннського кінофестивалю.

Головна героїня Хлоя закохується у свого психоаналітика Пола. Коли закохані починають жити разом, Хлої здається, що її коханець зовсім не той, ким вона його вважала.

«ТОР: Рагнарок»

Фільм режисера Тайка Вайтіті, знятий за коміксами Стена Лі, Джека Кербі і Ларрі Лібера, є сімнадцятим фільмом кінематографічного всесвіту Marvel.

Після подій, продемонстрованих  у фільмі "Месники: Ера Альтрона", Тор, опинившись  в ув'язненні на протилежному кінці Всесвіту, зобов'язаний вистояти в гладіаторському поєдинку. А його суперником має стати старий  друг – Халк. І вистояти Тор повинен, аби встигнути повернутися в Асгард, щоб зупинити безжальну Хелу і прийдешній Рагнарок, якого недаремно вважають смертю для всього сущого.

«Дикун»

Біографічна драма від режисера Едуарда Делюка, заснована на житті французького живописця Поля Гогена.

Втомившись від богемного життя Парижа, Поль Гоген вирушає на Таїті. Там він зустрічає остров'янку Техуру, яка в майбутньому стане його дружиною. Цій жінці судилося перетворитися у справжню музу генія, який присвятив своїй любові не одне полотно.

«Джунглі»

Біографічний трилер режисера Грега Макліна.

Група друзів відправляється в непрохідні джунглі Болівії в пошуках екзотичних вражень. Однак, коли провідник зникає і приятелі залишаються один на один із дикою природою, подорож перетворюється в боротьбу за виживання.

 «Тіснота»

Драма російського режисера Кантемира Балагова.

24-річна Ілана працює в батьківському гаражі, щоб допомогти йому звести кінці з кінцями. Одного вечора вся велика родина з друзями зібралася відсвяткувати заручини її молодшого брата Давида. Пізніше вночі молоду пару викрали, надіславши замість них вимогу викупу. Ілана і її батьки, кожен по-своєму, підуть для досягнення цієї мети на будь-які жертви.

«Афера доктора Нока»

Комедія Лоррейн Леві.

Франція 1950-х. Наробивши боргів, дрібний шахрай Нок (Омар Сі) втікає з рідного Марселя на пасажирському судні. Щоб не платити за квиток, він влаштовується судновим лікарем, хоча нічого не розуміє в медицині. Його перший лікарський досвід виявляється вдалим і прибутковим, і Нок усвідомлює, що знайшов золоту жилу. П'ять років по тому він з новеньким лікарським дипломом приїжджає в Сен-Моріс і купує приватну практику. Нок залякує заможних городян страшними хворобами, і в його клініку вишиковується черга пацієнтів. Однак на порозі несподівано з'явився друг з минулого, який має намір розповісти всю правду про доктора.

 «Принцеса-жаба: таємниця чарівної кімнати»

Мультфільм Чана Гуансі.

У затишному мальовничому місці, прихованому від сторонніх очей, простягнулося Жаб'яче Королівство. В цій країні жаби живуть у мирі та злагоді, і кожного дня радіють і веселяться. Однак лиходії націлилися поцупити магічний амулет – Жабу з Кришталю, без якого жителям королівства не вдасться пережити зиму. Щоб зашкодити їм, король збирає ватагу відчайдухів, до якої таємно приєднується і принцеса.

«Маленький вампір»

Мультфільм Ріхарда Клауса і Карстен Кілер.

Тринадцятирічний Тоні в повному захопленні від вампірів, старовинних замків і страшних історій. Одного разу він разом з батьками змушений залишитися на ніч в покинутому маєтку. Тоні вірить, що саме тут можуть бути вампіри. І передчуття не підводить хлопчика – він зустрічає свого ровесника-вампіра Рудольфа. Монстр показує Тоні світ таким, яким люди його не бачать. Але Рудольфа і його сім'ю переслідує жахливий мисливець на вампірів, який мріє винищити всіх монстрів. Тоні хоче захистити нового друга і все його сімейство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали