Відео

«Мій дід підтримує путіна», - захисник Маріуполя Діанов вперше розказав про рідних у росії

«Мій дід підтримує путіна»,  - захисник Маріуполя Діанов вперше розказав про рідних у росії

Відомий захисник Маріуполя Михайло Діанов після поверненя з США вперше розповів ведучому Олексію Суханову про рідних дідуся і бабусю, які живуть у росії.

 «Вони живуть там, хай собі живуть…Деда повністю влаштовує президент їхній. Нема про що говорити. З ним зв’язку не буду мати ніколи. Я для себе поставив крапку, забив останній цвях у труну. Закопав це все! … Його внук був у полоні. Наді мною знущалися! А він все одно підтримує путіна. Я не знаю, може він реально мене фашистом рахує…Немає про що говорити…» - сказав  Михайло Діанов.

Відомий український ведучий Олексій Суханов теж родом з росії. Він також припинив спілкування з рідними після телефонної розмови з мамою 24 лютого.

Олексій Суханов зустрів Михайла вдома у Тернополі одразу після повернення військового в Україну з США і побачив перші обійми з рідними після надскладної операції.  Захисник Маріуполя Діанов розповів Олексію про теми, про які раніше не говорив: про те, чи піде в політику після війни, чому знову візьме до рук зброю та навіщо хоче змінити прізвище?

Відомий морпіх, який пережив російський полон, розказав також Суханову про особисту трагедію: кохання, яке не відпускає. Найбільше у житті він жалкує про втрату дружини і боїться знову освідчитися їй.

 «Я за нею дуже сумую. Я її і досі кохаю. Я однолюб. Але я боюся їй зробити пропозицію. Я боюся почути НІ! Я вже колись пережив розлучення з нею, тому якщо я запропоную, а вона скаже ні - це буде для мене ніби знову розлучитися.  Я не боюся ворога, я не боюся бійки на вулиці, а от почути від неї НІ - я боюся!»

На питання, чи кохає  його колишня дружина Оля, Михайло відповів, що він про це не знає, але хоче у це вірити, адже вона і досі одна… Розлучилися Михайло і Ольга 12 років тому. Вони мають спільну доньку Катерину, якій 21 рік.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, маріуполь, війна з Росією, росія
В тему

Останні матеріали