Відео

Що відомо про звільнення захисників Маріуполя

Що відомо про звільнення захисників Маріуполя

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що вчора, 16 травня, розпочали операцію з порятунку заблокованих на території комбінату Азовсталь оборонців Маріуполя.

Зокрема: до медичного закладу у Новоазовську, що на окупованій території, евакуювали 53 важкопоранених. Їм мають надати медичну допомогу. Ще 211 людей через гуманітарний коридор доставили в Оленівку.

Згодом їх обміняють та повернуть додому. Щодо оборонців, які досі на "Азовсталі", то влада спільними зусиллями проводить заходи з їх порятунку.

Всі поставлені командуванням завдання оборонці Маріуполя виконали у повному обсязі. На жаль, ми не маємо можливості деблокувати "Азовсталь" військовим шляхом. Найважливіше спільне завдання всієї України та всього світу – зберегти життя оборонців Маріуполя, – наголосила Маляр.

Також президент Володимир Зеленський поінформував, що операція з порятунку оборонців Маріуполя розпочата нашими військовими, розвідниками. Щоб повернути хлопців додому, робота продовжується, і ця робота потребує делікатності, і часу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, маріуполь
В тему