Відео

Жорстка бійка на «Свободі слова» Савіка Шустера: Юрій Бутусов & Нестор Шуфрич

Жорстка бійка на «Свободі слова» Савіка Шустера:  Юрій Бутусов & Нестор Шуфрич

На телеканалі олігарха Ріната Ахметова у прямому ефірі ток-шоу «Свобода слова» побились нардеп від проросійської партії «Опозиційна платформа – За життя» Нестор Шуфрич і головний редактор сайту «Цензор.нет» Юрій Бутусов.  

Юрій Бутусов попросив ведучого Савіка Шустера не давати слова Нестору Шуфричу і Євгену Мураєву, оскільки ті розповсюджують російські наративи. Він також назвав їх зрадниками та клоунами.

«Дуже шкода, що в такий важкий момент наш народ, усі люди, хто захищають нашу країну, змушені дивитися в ефірі ці ганебні вислови цих двох зрадників Шуфрича та Мураєва», - заявив Бутусов.  

На це Шуфрич відповів, що «зрадник, чи ні – встановлюватиме суд». Після цього Бутусов підійшов до нього, вдарив його у лице та повалив на підлогу.

Бійку кілька хвилин намагалися розборонити гості програми, зокрема Савік Шустер, Арсеній Яценюк, Петро Порошенко і Андрій Білецький.

Після бійки Шуфрич ненадовго покинув студію, але потім повернувся і звинуватив Бутусова у тому, що той «напав зі спини» та «дряпається як дівчинка». Після цього між ними знову ледь не виник конфлікт, однак їх вчасно розборонили.

Після бійки на обличчі Шуфрича залишились численні садна та подряпини, Бутусов унаслідок сутички постраждав менше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, бійка, Політика, Відео T1.ua, Відео
В тему