Відео

До Луцька приїжджає гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ: ви ще встигаєте придбати квитки

До Луцька приїжджає гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ: ви ще встигаєте придбати квитки

У Луцьку 15 лютого відбудуться концерти гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ в рамках туру «Вільні люди».

На концерти ви можете потрапити о 17.30 та 20.00 за адресою: РЦ Промінь, вул.Грушевського, 2.

«Вільні люди» - пісні з Україною в серці

У листопаді 2021 гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ представив новий альбом “Вільні люди”. На підтримку нього виконавці проведуть грандіозний тур Україною. Тур охопить сто міст та містечок, від Заходу до Сходу, з фінальним концертом на НСК Олімпійський, який відбудеться 24 серпня 2022 року - у День Незалежності України.

«Вільні люди» це шостий студійний альбом у дискографії БЕZ ОБМЕЖЕНЬ. На створення платівки їх надихнули українці. Під час концертів музикантам пощастило зустрітись з різними людьми та дізнатись про їх унікальні історії.

У цих людей, не зважаючи на різномаїття, виявилось багато спільного - українського, душевного, волелюбного. Гурту знадобився цілий рік, аби почуте й пережите стало лірикою і музикою.

Альбом “Вільні люди” - це пісні з Україною в серці, в яких кожен впізнає себе. Ця музика про нас, таких різних, але єдиних, про наші вчинки, життєві події та почуття, про нашу незламність і незалежність - характер нації, що витримав випробування часом. Альбом «Вільні люди» буде доступний на всіх музичних платформах.

Квитки на концерти у Луцьку ви можете придбати за посиланням тут і тут

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, шоу-бізнес, концерти, Таблоїд
В тему