Відео

Не Україна і не Русь-Україна: Арестович запропонував ще одну назву

Не Україна і не Русь-Україна: Арестович запропонував ще одну назву

Після скандалу з перейменуванням країни в Русь-Україну радник глави ОП Олексій Арестович запропонував ще одну назву.

Про це йшлося в ефірі програма Politeka, який вже встигли розтиражувати російські пропагандистські програми, передає УНІАН.

Замість Русі-України Арестович запропонував перейменувати Україну в «Об’єднані землі України». Радник Єрмака послався тут на приклади європейських країн.

«Об’єднані землі України можна було б назвати. Тут широкий простір. Ми схожі на Австрію і Німеччину, яких міряють землями. У нас теж треба міряти землями. У нас є географічно відокремлені райони, зі своїми мікрокультурами, зі своїм субетносом, зі своєю історією. І землями їх було б називати в самий раз, наприклад», – заявив Арестович.

Раніше Арестович оскандалився пропозицією перейменувати Україну в Русь-Україну: «Наше завдання – стати Руссю-Україною. І зауваж, ця назва прозвучала за останні три тижні в Києві п’ять разів у промові президента, офіційно. От якщо ми це зробимо – про решту можна не сильно турбуватися».

Крім того, від Арестовича надходила пропозиція розмежувати законодавчо поняття «руський» і «російський».

Нагадаємо, радник глави ОП Арестович раніше заявляв, що АТО – це курорт для хлопчиків, куди втікають від дружин і дітей.

Через самоізоляцію Володимира Путіна і чутки про те, що він заразився коронавірусом, Олексій Арестович вигадав новий план війни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему