Відео

В Залізному Порту парочка кохалася на людному пляжі, а біля них бігали діти

В Залізному Порту парочка кохалася на людному пляжі, а біля них бігали діти

В Україні, на курорті  Залізний Порт,  двоє закоханих зайнялися сексом просто посеред багатолюдного пляжу. Присутність поруч дітей, та й загалом, сторонніх, абсолютно не вплинула на їхню «пристрасть».

Ролик виклали в Інтернет очевидці - повідомляє в Telegram-канал "Дніпро Оперативний".

"У Залізному Порту парочка з Дніпра займалася сексом на пляжі, не соромлячись інших відпочивальників, серед яких були діти", – висловився з цього приводу автор відео.

Користувачі активно відреагували на ролик еротичного характеру. Деякі навіть поцікавилися, звідки автору відомо, що пара на пляжі родом з Дніпра.

"Ось це відпочинок, я розумію", "Цілковита деградація! На тварин перетворюєтеся!", "Деградація. Я в шоці. Скоро взагалі по вулиці будуть так на кожному кутку не соромлячись. Культури немає взагалі", "Це ви ще на диких і нудистських пляжах не були", "Що поганого в сексі? Ну займаються... А чим краще ті, хто це знімає і пускає слину?" – написали користувачі в коментарях під відео.

В Україні секс в публічному місці прирівнюється до хуліганства. Порушників можуть покарати за 296 статтею Кримінального кодексу України (Хуліганство).

"Грубе порушення громадського порядку карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років", – сказано в Кримінальному кодексі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, херсон, Курорти, секс-скандал
В тему