Відео

Андре Тан розлучається з дружиною: причина розриву після 9 років стосунків

Андре Тан розлучається з дружиною: причина розриву після 9 років стосунків

Український дизайнер Андре Тан розлучається зі своєю дружиною Аліною Харченко. Пара прожила у шлюбі 9 років. А серед причин називають  дизайнерські амбіції Андре

Модельєр зізнався, що вже майже рік не живе зі своєю дружиною. Крім того Тан заявив, що розлучився з Харченко на дружній ноті.

"Ми дев'ять років були разом. Я дуже поважаю свою колишню дружину Аліну, тому що вона мені народила доньку Софію. Ми починали з дружби і закінчили дружбою", – розповідав в інтерв'ю дизайнер.

За словами Тана, піком у шлюбі стали сварки на тлі нової лінійки одягу, яку запустила Аліна. Дизайнер намагався допомогти їй, і саме через роботу виникало дуже багато конфліктів.

"Почалися сварки, тому що вона запустила свою лінію одягу Home Wings, і я почав їй рекомендувати, що і як краще зробити. Вона сказала, що хоче сама робити свої помилки. І саме на тлі роботи виникало дуже багато сварок", – розповів Тан.

Окрім цього модельєр зазначив, що під час розлучення залишив дружині все їхнє майно, а саме величезний будинок із великою ділянкою землі і навіть купив новий автомобіль. Також він зізнався, що щомісяця сплачує аліменти.

Варто зазначити, що Андре Тан і Аліна Харченко одружилися 2012 року таємно, на Мальдівах. 2016 року у пари народилася донька Софія.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, мода, розлучення
В тему