Відео

Тіна Кароль святкує 36-річчя та приготувала сюрприз фанам

Тіна Кароль святкує 36-річчя та приготувала сюрприз фанам

Українська співачка Тіна Кароль на день народження влаштувала сюрприз фанатам.

Артистці виповнюється 36 років. Вранці Тіна з'явилася у студії "Сніданку з 1+1" онлайн, де її привітало багато зіркових колег. Зокрема, усього найкращого зірці побажали колеги за "Голосом країни" MONATIK, Олег Винник, DOROFEEVA. А також ведуча "Сніданку" Людмила Барбір та ведуча "ТСН.Тиждень" Алла Мазур. Окремим сюрпризом для виконавиці стало привітання від її сина Веніаміна, який адресував мамі теплі слова англійською. 

Зазначимо, що й сама Тіна Кароль підготувала для відданих прихильників сюрприз. Так, артистка оголосила про відкриття свого стрімінг-сервісу на платформі Patreon. На цьому сайті виходитиме ексклюзивний контент зі співачкою. "Все, що ти хотів про мене дізнатися, але боявся запитати - тепер на PATREON!", - написала співачка в своєму Instagram. 

На платформі виходитиме різноманітний ексклюзивний контент з Тіною Кароль раніше, ніж де-небудь: прем'єри нових пісень, кліпів, альбому; нові фотосесії в повному обсязі, фото у великій якості і шари для арту; аранжування, робота на студії, лайфхаки для вокалістів. Історія створення колекцій та проєктів від першого ескізу до фінального результату; ексклюзивні відео, які можна буде подивитися тільки на Patreon і багато іншого. Вартість підписки становить 2.99 $ (або 86 гривень) на місяць.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, шоу-бізнес, тіна кароль
В тему