Відео

Трампа вирізали з фільму «Сам удома-2»

Трампа вирізали з фільму «Сам удома-2»

У соціальних мережах поширюється протест проти Дональда Трампа, ентузіасти навіть вирізали його з фільму "Сам удома-2".

Однак зробили це не у повній версії фільму, - пише 24tv.

Після того, як прихильники Дональда Трампа вдерлись в Капітолій 6 січня, чимало представників шоу-бізнесу відверто засудили політика за його підбурювання людей. І поки сторінки Трампа у соціальних мережах заблоковані, американці продовжують висловлювати незадоволення на події, що стались.

Так, у твіттері з'явились заклики видалити з фільму "Сам удома 2" кадри з Дональдом Трампом. І поки у повній версії комедії камео залишилось без змін, користувачі мережі самі зробили редагування ролика. Тепер на місці Дональда Трампа – порожнеча, тому здається, наче Кевін звертається до невидимки у проханні підказати дорогу до рецепції.

Як відомо, частина фільму "Сам удома 2" була відзнята у готелі "Плаза", де, за сюжетом, оселився Кевін Маккалістер. Нещодавно режисер Кріс Коламбус зізнався, що поява Дональда Трампа у комедії була не випадковою. Оскільки зйомки проводились у готелі бізнесмена, це було його вимогою.Роль у Дональда Трампа була незначною. Коли Кевін прийшов до готелю, він запитав у перехожого, як пройти до стійки реєстрації.

Цим зустрічним був Дональд Трамп, який вказав хлопчику, куди йому пройти. Цим камео у "Сам удома" обмежилось.Та вже після обурення у мережі дотепні користувачі твіттеру замінили Трампа на Кіану Рівза або ж Джо Байдена, який невдовзі стане новим главою Білого дому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Світ, кіно, дональд трамп
В тему

Останні матеріали