Відео

«Добрий вечір» у рок-версії: Vоплі Vідоплясова презентував найвідомішу колядку України

«Добрий вечір» у рок-версії: Vоплі Vідоплясова презентував  найвідомішу колядку України

В Україні  український гурт Vоплі Vідоплясова презентував рок-версію відомої колядки «Добрий вечір». Різдвяна прем'єра відбулась сьогодні, 19 грудня.

Такого ви ще точно не чули! Український музикант Олег Скрипка та гурт Vоплі Vідоплясова перетворили улюблену колядку всіх українців на епічний роковий гімн. Музична прем'єра відбулася на офіційному ютуб-каналі колективу.

Наприкінці цього складного року всі ми з головою поринули у передноворічні турботи. Саме у ті солодкі святкові передчуття, коли чекаємо на Різдво Христове. Це свято кожному дає можливість очиститися і почати новий рік зі світлими намірами та думками.

І саме у цей час учасники гурту Vоплі Vідоплясова хочуть нагадати всім українцям, що рік добре починати зі світлої коляди. Адже поетичне слово, народжене в народі, має потужну магічну силу. Тим паче коляда, спів на славу народження Христа, очищає та звільняє від усього зайвого. А ми живемо в цікаві часи, коли ця прекрасна традиція повертається у кожну домівку і на велику сцену.

"Добрий вечір" від Vоплі Vідоплясова

Гурт Vоплі Vідоплясова вперше виконав колядку "Добрий вечір" на Святвечір у київському "Палаці Спорту". І тоді магія давньої пісні навіяла музикантам дещо несподівану ідею: "А що, якщо взяти коляду та перетворити її на потужний гімн в стилі стадіонного епічного року?". Експеримент з легкої руки музикантів врешті-решт втілився в пісню, яка сьогодні починає своє нове життя.

"Добрий вечір" – це різдвяний подарунок всім слухачам Vоплі Vідоплясова. Нова Зоря обов'язково засяє у вашій оселі! У вас і в нас все буде гаразд!
– наголосили музиканти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, Різдво, кліп
В тему