Відео

Хлопчик, якого друзі підпалили заради розваги, розповів про трагедію

Хлопчик, якого друзі підпалили заради розваги, розповів про трагедію
Хлопчик, якого в Бердянську Запорізької області підпалили його однолітки заради розваги і "крутого" відео, отримав 30% опіків тіла, в тому числі геніталій.
Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла волонтер Злата Некрасова.
 
Вона також розпитала дитину про інцидент і зняла його розповідь на камеру. Жінка розповіла, що підліток, якого звуть Володимир, лікується з опіками ніг, рук, геніталій, сідниць. 1 грудня неповнолітнього перевели з Бердянська в медустанову в Запоріжжі.
 
Відомо, що компанія облила свого товариша рідиною, яка містить в собі більше 60% спирту, і підпалила сірниками.
 
За словами самого пацієнта, його приятелі запропонували йому або погодитися на підпал, або отримати 100 сильних ударів по голові. Підліток, в результаті, погодився на перший варіант.
 
"Я пішов до друзів додому на ночівлю. Потім ми пограли в інтернет-ігри і всяке таке. Потім Кирило згадав про самопал, це саморобний алкогольний напій... Вони облили мені штани. Вони хотіли спочатку трохи налити і згасити відразу..." - розповів хлопчик на камеру.
 
 
"Мама одна виховує сина, тимчасово не працює, перебуває на обліку в центрі зайнятості. За два дні на лікування Вови вже було витрачено 7000 гривень і коштів у сім'ї більше немає", - розповіла волонтер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, Надзвичайні події, підпал, Відео T1.ua
В тему

Останні матеріали