Відео

Не витримала: на Херсонщині жінка втопила свого 4-річного сина

Не витримала: на Херсонщині жінка втопила свого 4-річного сина

У Херсонській області сталася трагедія. 36-річна жінка втопила в Північно-Кримському каналі свою 4-річну дитину. Хлопчик був важко хворий.

Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Херсонської області.

Першим про зникнення сина повідомив 41-річний батько дитини. Він з сім'єю не живе, але за його словами, кожен день бачив жінку з сином у дворі. Два дні мати з сином не з'являлися і на дзвінки не відповідали. Чоловік занепокоївся і звернувся в поліцію. Коли правоохоронці приїхали в будинок до жінки - застали її в депресивному і пригніченому стані.

За словами жінки, її син від народження страждав тяжкою недугою і нещодавно його стан погіршився. Зневірившись в його одужанні, жінка разом із сином сіла в рейсовий автобус і поїхала в Скадовський район. Там вони вийшли на зупинці неподалік від Північно-Кримського каналу. 

Вона разом з хлопчиком стрибнула в канал, але інстинкт самозбереження спрацював і їй вдалося вибратися, а син втопився.

Мати каже, що більше не могла сама справлятися з тяжкохворою дитиною. У хлопчика був аутизм, розлад центральної нервової системи.

"Йому потрібен був тато. Він починає істерити, б'ється головкою. Вона йому (батькові дитини) дзвонить: "Саша, ти нам дуже потрібен". Він узяв і вимкнув телефон", - плаче бабуся хлопчика.

Разом з чоловіком жінка прожила 17 років, але нещодавно він пішов - не міг змиритися з хворою дитиною. Батько постійно сина обзивав і матюкав, а дружині говорив, що любить, але так не може.

Знайомі родини кажуть, що жінка жила заради дитини. Син був довгоочікуваним, народжувала вона його в Києві, але було багато ускладнень.

Зараз по справі призначено ряд експертиз, в тому числі і судово-психіатрична. Жінці обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Відкрите кримінальне провадження за 2 ч. п. 2 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, вбивство, Надзвичайні події
В тему