Відео

У Білорусі таксист врятував чоловіка від побиття омонівцями

У Білорусі таксист врятував чоловіка від побиття омонівцями

У Білорусі через таємну інавгурацію Олександра Лукашенка пройшла нова хвиля протестів.

Зокрема, опублікували відео, на якому видно, як водій таксі врятував пішохода від побиття омонівцями під час протестів ввечері 23 вересня, пише УНІАН.

На кадрах видно, як хлопець щосили втікає від гурту силовиків на дорогу, де в той момент, чекаючи «зелене світло», стояли легковики.

Помітивши гонитву, водій таксі відчинив двері та впустив хлопця до салону. Автомобіль рушив одразу ж тоді, як на дорогу вибігли четверо омонівців.

Водночас видання Подъём пише, що після цього силовики затримали автора ролика.

«Ну, мінімально нас пом’яли і потримали на землі. Вимагали видалити відос, проте кмітливість колеги допомогла його зберегти. Таксиста поки не задеаноніли», – відповів сам чоловік.

Учора пройшла нова хвиля протестів в Білорусі у зв’язку з таємною інавгурацією Олександра Лукашенка. За даними правозахисників, силовики затримали щонайменше 200 демонстрантів.

На вулиці білоруських міст загалом вийшли 5-7 тисяч незгодних з чинною політикою держави. У Мінську силовики одразу розпочали «зачищати» вулиці від протестувальників.

Нагадаємо, 9 серпня в Білорусі відбулися президентські вибори. За офіційними даними ЦВК, за Лукашенка проголосували 80,1% виборців, за його головного опонента Світлану Тихановську - 10,1%.

Після оголошення результатів виборів країну охопили акції протесту. Силовики затримують учасників мітингів і застосовують до них силу, відкривають політично вмотивовані справи щодо опозиціонерів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: білорусь, акція протесту, вибори, олександр лукашенко, таксі
В тему

Останні матеріали