Відео

У Луцьку тривають ремонти доріг, дворів та тротуарів

У Луцьку тривають ремонти доріг, дворів та тротуарів

У Луцьку продовжують  ремонти доріг, дворів та тротуарів та завершують  ремонтні роботи в освітніх закладах нашого міста.

Про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук.

«Сьогодні під час традиційної інспекції оглянули наступні об‘єкти:

  1. Триває активний ремонт вул. Ківерцівської від перехрестя з вул. Карпенка-Карого до вул. Сосюри. Під час ремонту відбудеться заміна основи, капремонт зливової каналізації, облаштування тротуарів, пішохідних доріжок та заміна старого освітлення на LED.
  2. Триває капремонт цілого комплексу прибудинкових територій по вул. Січовій, 3, 3а, 5, 7. Двори знаходились в жахливому стані. Під час реконструкції міняємо побите покриття на нову бруківку, розширюємо парковки, облаштовуємо LED-освітлення на оцинкованих опорах, встановлюємо дитяче та спортивне обладнання.
  3. Триває капремонт тротуарів по пр. Молоді. Відокремлюємо пішохідну зону від велодоріжки зоною багаторічних зелених насаджень, облаштовуємо освітлення, лавки. На перехресті пр. Молоді та пр. Відродження будемо облаштовувати новий сквер.
  4. Завершується ремонт вул. Надозерної, що знаходиться в секторі приватної житлової забудови.

Також проінспектували освітні заклади, де завершуються ремонтні роботи - 14 та 23 садочок, а також 14 гімназію», - розповів Ігор Поліщук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, ігор поліщук, ремонт доріг
В тему