Відео

Положинський зізнався, чи буде балотуватися в мери Луцька

Положинський зізнався, чи буде балотуватися в мери Луцька
Колишній соліст гурту «Тартак» Олександр Положинський повідомив, що йому пропонують взяти участь у виборах міського голови Луцька. Однак він поки не розглядає таку можливість.

Про це він розповів нам в інтерв’ю Громадському.

Каже, що дуже хоче, аби Луцьк змінився на краще, однак сам керувати містом не бажає. Таке рішення пояснює тим, що йому не цікаво цим займатися, на відміну від творчості.

Окрім того, Положинський зауважив, що він не є компетентною людиною у питанні головування містом.

«Я розумію, що всьому можна навчитися і я маю якийсь базис знань і вмінь для того, щоб стати очільником Луцька. Водночас для цього потрібен час. Я не хочу, щоб сталося так, як з нашим президентом, коли він одночасно і посідає посаду, і вчиться щось на ній робити», — каже музикант.

Також Положинський пояснив, що для головування міста йому потрібна була б «міцна команда» з професійними людьми. Такої команди він зараз не має.

«Поки що я це все сприймаю як веселі балачки, які більше спрямовані на те, щоб змусити когось нервувати або пограти в якісь політичні ігри», — додав він.

Музикант уточнив, що висунути його мером пропонує «активна група в Луцьку». За його словами, ця група виступає проти Ігоря Палиці, який 20 травня 2020 року очолив новостворену партію «За майбутнє».

Що відомо про Олександра Положинського?

Як музикант на сцені він дебютував із луцьким гуртом «Мухи в чаї» та долучився як шоумен до проєкту «Макаров & Петерсон».

У гурті «Тартак» до лютого 2020 року був художнім керівником, співпродюсером, вокалістом, а також автором текстів.

Мав досвід роботи ведучим на телебаченні та радіо. А у 2012 році спробував себе як режисер кліпу «Тартака» «Моральний секс».

Через 2 роки, у 2014-му, заснував проєкт «Був'є», з яким видав два альбоми. У 2019 році також долучився до створення волонтерського табору «Тартаків&Тартак» для відродження пам’ятки архітектури національного значення Тартаківського палацу XIX ст.

5 лютого 2020 року після виходу з суду над Андрієм Антоненком, де виступав у якості свідка, оголосив про вихід з гуртів «Тартак» та «Був'є».

Зараз Положинський — активний блогер, який періодично пише політичні дописи й критикує Петра Порошенка, чим змушує шанувальників підозрювати про його плани над політичною кар'єрою. 

Місцеві вибори відбудуться одночасно по всій Україні 25 жовтня. Тоді виборці обиратимуть представників місцевих органів влади та міських голів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: олександр положинський, луцьк, вибори, Відео T1.ua
В тему

Останні матеріали