10 Серпня 2020
Новини

Чи буде Положинський балотуватися в мери Луцька

Чи буде Положинський балотуватися в мери Луцька

Під час фестивалю «Бандерштат 2020» співак Олександр Положинський заявив, що не хоче балотуватись у мери міста Луцьк.

Про це він сказав у рамках діалогу з Романом Скрипіним під час фестивалю «Бандерштат 2020», -  інформує Перший.

«Я не хочу йти у мери Луцька, це однозначно. Але мене весь час штовхають у тому напрямку різні люди і навіть об’єднання людей. Зі мною ведуть розмови на цю тему. Мене хтось включив в опитування, яке проводилося в Луцьку стосовно можливих кандидатів і їх рейтингів. Розумію, що для когось, можливо, я видаюся прийнятним кандидатом. У будь-якому випадку я не хочу йти, але я не відкидаю такої можливості, якщо мене переконають, що я здатен не тільки піти, але й мати шанси на перемогу», – зазначив Положинський. 

Він наголосив, що йому важливо не так перемогти, як змінити щось на краще на цій посаді. 

«Щоби люди сказали: о, нарешті ми вибрали хлопця, в якому не розчарувалися. Я розумію, наскільки це складно в українських реаліях. І я розумію, що що б ти не робив і як би добре ти не робив, все одно знайдеться велика кількість людей, які будуть ненавидіти тебе. Але аргументам я все-таки піддаюся. Так що я не відкидаю такої можливості, але буду робити все можливе, щоби цього не сталося», – запевнив Олександр Положинський.

«Якщо я зрозумію, що люди хочуть мене зробити міським головою – і типу «На, Положинський, вигрібай, ми від тебе чекаємо результату…» Я на таке не підпишусь. Якщо я відчую, що люди мене хочуть зробити міським головою, щоб разом зі мною змінвати місто на краще – можливо, я помилюся у цій оцінці, – але якщо я зрозумію, що таке є,  я можу прийняти таку пропозицію», – роздумує він.

Також співак відверто зізнався, що не знає, що буде робити на посаді міського голови.

«Я погано розуміюте, як функціонує місто, тому питання в тому, які люди будуть біля мене і наскільки вони зможуть мене переконати, що вони компетентні в цих питаннях», – зазначив він.

«Зрештою, я вмію вчитися. І зрозуміло, що краще вчитися до того, як ти прийшов на посаду. Алек якщо так сталося, що ти вже на посаді і ти змушений щось робити, то треба вчитися, впрягатися і за короткий термін опановувати те, що треба», - зауважив музикант.

Нагадаємо, у лютому 2020-го Положинський заявив про свій вихід із гурту «Тартак» та проєкту «Був’є». Після цього йому запропонували балотуватися у мери Луцька.

Він відповів, що дуже хоч змін для свого рідного Луцька, але не має достатньо компетенції, аби балотуватися у мери

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: олександр положинський, луцьк, вибори
В тему