Відео

Впіймали чоловіка, який зарізав воїна АТО і поранив 8 його друзів

Впіймали чоловіка, який зарізав воїна АТО і поранив 8 його друзів

2 липня уночі в одному з мікрорайонів Києва затримали 40-річного жителя Іршанська Житомирської області. Чоловік під час конфлікту біля кафе порізав 9-х людей, один із поранених помер.

За рішенням суду чоловіка взяли під варту, повідомили у відділі комунікації ГУНП у Житомирській області.

Зловмисника шукали 10 діб. Переховувався в орендованій квартирі. Нині з ним працюють слідчі. 

"Поліцейські знайшли автомобіль чоловіка, на якому він утік із місця злочину, та провели низку невідкладних обшуків. Оглянули місцевість довкола району, в тому числі ліси. Проводили подворові обходи та оглядали занедбані будівлі. За нашою інформацією, чоловік переховувався в одній із орендованих квартир упродовж двох останніх діб.Його пересування були максимально обмежені і кожен вихід на вулицю супроводжувався конспіративними заходами", - розповів начальник поліції області Юрій Олійник.

За наявною нині інформацією, чоловік спочатку кілька днів переховувався в одному з дачних масивів Хорошівського району, а потім уночі попутним транспортом дістався столиці.

Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та вимагання. Тепер його можуть ув'язнити на 15 років або довічно.

Різанина сталася уночі 21 червня біля кафе у Іршанську. Підозрюваний – місцевий Віктор Фарафонов. Його жертвою став учасник АТО 28-річний Сергій Забродський. Ще восьмеро його друзів отримали ножові поранення. Троє були у важкому стані.

Свідок смертельної різанини Анастасія Перун розповіла, що тоді їхня компанія святкувала день народження. Спочатку гуляли біля озера, а коли почався дощ, перейшли до місцевого кафе. До столика підійшов якийсь чоловік і попросив хлопців вийти на вулицю, щоб поговорити. Хлопці вийшли з незнайомцем. Після цього сталася різанина. Поранених усередину не пустила власниця. Усі дев'ятеро молодих людей лежали просто на асфальті, поки не приїхала "швидка". Дівчина, що залишилася в кафе, каже, що хлопців не було лічені хвилини.

"Я вибігаю, і там усі хлопці лежать у крові. А цей мужчина, який вбив, він стояв біля машини і курив. Матами він сказав, що "ви мене не знайдете, я вас всіх перерубаю, хто залишився у живих", - розповіла Анастасія Перун.

Чоловік сів у машину і поїхав. Дівчина почала викликати "швидку" і дзвонити батькам. Медики ледь встигали приймати поранених. Сергій Забродський втратив багато крові і помер у лікарні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, житомир, кримінал, Україна
В тему