Відео

«Помирає кожен десятий українець»: лікарі б'ють на сполох через епідемію коронавірусу

«Помирає кожен десятий українець»: лікарі б'ють на сполох через епідемію коронавірусу

Медики з Рівного звернулися до українців через збільшення випадків захворювання коронавірусом. Лікарі зазначили, що лікарні переповнені інфікованими пацієнтами, а помирає від ускладнень кожен десятий українець.»

Відео зі зверненням докторів опубліковано на сторінці Facebook заступника міського голови Рівного Галини Кульчинської.

"Лікарня переповнена. Наша область, зокрема наше місто, знаходиться нині серед лідерів в Україні. Сподіваюся, що ви зрозумієте, що кожен десятий, практично, вмирає", - розповів про ситуацію головний лікар Рівненської ЦМЛ Євген Кучерук.

Лікарі просять українців не ігнорувати карантин, так як він ще не закінчений, а захворюваність росте. Вони звертаються до всіх співгромадян з проханням носити маску і дотримувати соціальну дистанцію.

"Прошу вас, надягайте маски", - каже один з лікарів.

"Наступ коронавірусної інфекції стає більш агресивним. За минулий тиждень лише у нашому закладі діагностовали втричі більше пацієнтів з коронавірусом, ніж у всі попередні тижні", - зазначила головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Вікторія Покоєвчук.

В Україні станом на 26 червня зафіксований новий антирекорд захворюваності COVID-19. За минулу добу інфіковані 1109 осіб, 19 з них померли.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, лікарня, рівне, Україна
В тему