Відео

У Києві горіла будівля ГУ Нацполіції: чи збереглися резонансні справи

У Києві горіла будівля ГУ Нацполіції: чи збереглися резонансні справи

У Києві в ніч на середу, 10 червня, раптово загорілося Головне слідче управління Національної поліції. Анонімно слідчі говорять, що матеріали справ постраждали від води, оскільки не всі зберігалися в сейфах.

НП призвела до сильного задимлення всіх кабінетів, повідомляє "Страна".

Також в мережі було опубліковано відео з місця подій.

За словами джерел у МВС, незважаючи на те, що сильного горіння в приміщенні ГСУ Нацполіції не було, пожежні "від душі" залили його водою.

Офіційно втрату будь-яких матеріалів кримінальних проваджень не підтверджують, але анонімно слідчі нібито говорять, що матеріали справ постраждали від води, оскільки не всі зберігалися в сейфах.

Пожежа в ГСУ Нацполіції в Києві

"З огляду на специфіку ГСУ Нацполіції, в провадженні якого були особливо важливі справи – наприклад, та ж справа щодо вбивства Павла Шеремета та інші справи про бандитизм, великі розкрадання.., за словами наших поінформованих співрозмовників, не виключено, що в результаті деяких томів недорахуються", – йдеться в повідомленні.

Пожежа в ГСУ Нацполіції в Києві

Зазначається, що нині момент правоохоронці намагаються провести інвентаризацію в кабінетах. Водночас є припущення, нібито пожежу влаштували невипадково і можуть нею "прикрити продаж матеріалів зацікавленим особам".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, національна поліція, пожежа
В тему

Останні матеріали