Відео

У Волинській ОДА не відповіли атовцям

У Волинській ОДА не відповіли атовцям

На Волині активні та патріотичні громадяни вимагали пояснень із приводу призначення на посади колишніх регіоналів.

«Два тижні, які ми давали нашим гостям зі Сходу у Волинській адміністрації, минули», – ідеться в дописі Вадим Ваврищук у Facebook.

Активісти вимагали від голови ОДА Юрія Погуляйка простих і обґрунтованих речей – пояснити, за які заслуги він попризначав на керівні посади «випадкових, скомпрометованих і некомпетентних людей та колишніх регіоналів».

«За два тижні ми не почули від Юрія Погуляйка жодного слова на цю тему. Напевно нема що сказати. Крім того страшно показати власну некомпетентність, погане знання української мови. Пояснити відсутність будь-яких суттєвих рішень або ідей на благо розвитку Волині. Тут теж нічого пояснювати, таких рішень просто нема», – зазначає Ваврищук.

Друга вимога активістів – звільнити антиукраїнськи налаштованих, некомпетентних і скомпрометованих осіб.

«Реакції – жодної. Всі на своїх місцях», – ідеться в дописі.

Наступні вимоги – чітке дотримання законодавства про державну мову в стінах адміністрації і припинення корупційного впливу на тендерні процедури й операції з бюджетними коштами.

«Тому, я хочу сьогодні наголосити, що наш наступний візит до Юрія Погуляйка відбудеться у вівторок, 16-го червня, орієнтовно о 12-й годині.

Голова адміністрації ще має достатньо часу, щоб знайти для нас місце у своєму робочому графіку. В іншому випадку, ми будемо вимушені його дочекатись у стінах адміністрації, скільки б часу це не потребувало.

Хочу наголосити: це не акція невдоволених атовців і не чий-небудь політичний сценарій – це позиція активних і патріотичних волинян. Ми не дозволимо спокійно керувати нашим повстанським краєм вороже налаштованим до України і Волині зайдам. Зустрінемось!» – резюмує Вадим Ваврищук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, волинська ода, ато
В тему