28 Жовтня 2019
Новини

«Принаймні не з Ліги Сміху, чи Кварталу»: як волиняни реагують на новину про нового голову ОДА

«Принаймні не з Ліги Сміху, чи Кварталу»: як волиняни реагують на новину про нового голову ОДА

З дня на день Волинську область, ймовірно, очікує призначення голови облдержадміністрації. Останній крок до цієї події зробив 28 жовтня Кабінет міністрів України, який погодив на цю посаду першого заступника голови Луганської ОДА Юрія Погуляйка.

Відомо, що більшість трудового шляху посадовця минула на посадах у правоохоронних органах, що мимоволі нагадує про екс-голову ОДА. Нагадаємо, раніше цю посаду займав Олександр Савченко, який теж левову часту життя віддав роботі в міліції, а перед Волинню побував у кріслі першого зама губернатора Київщини. 

t1.ua зібрав найцікавіші реакції волинян на рішення уряду:

 

 

 

 

Атовець Вадим Ваврищук так прокоментував рішення уряду:

"Здравствуй гость наш дорогий, Луганський...Оскудніла земля Волині на таланти.Луганськ рулить.Ну,і знову працівник МВД.( Розійтись по камерам)"

Блогерка Анна Єкименко-Поліщук написала у Facebook:

"Поки я тут на якісь Дні польського кіно ходжу у нас майже з‘явився новий голова ОДА... Ближченько, кажуть не було, треба менеджера з Лунанщини (абсолютно нічого не маю проти області, просто доволі дивна географія).

А якщо про упередження: хто вже чув: українською володіє, чи вчити буде. Хочеться налаштуватися оптимістично. Дуже хочеться. Ну принаймні не з Ліги Сміху, чи Кварталу. Й на тому спасибі".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, Волинь, Юрій Погуляйко
В тему