Відео

Вколола препарат для тварин: на Одещині багатодітна померла через спробу аборту

Вколола препарат для тварин: на Одещині багатодітна  померла через спробу аборту

На Одещині 35-річна жінка, мати трьох дітей,  померла через спробу аборту. За повідомленням поліції, серед можливих причин смерті – смертельна ін'єкція ветеринарного препарату. Крім того, у померлої при розтині виявили розрив селезінки.

Позбутися дитини уколом ветеринарного препарату жінка намагалася вже на п'ятому місяці вагітності.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Жінка сама собі зробила ін'єкцію, яка могла стати смертельною. Принаймні, так вона сказала поліцейським за кілька годин до смерті. І потрапила до лікарні з кровотечею. Про те, що сталося, не хотіла говорити навіть лікарям. 

"Вона слідчим пояснила те, що вона зробила собі ін'єкцію, в результаті якої в неї трапився викидень. Вона довго не признавалася ні лікарям, ні співробітникам поліції. Ніхто не знав, тому що вона приховувала факт вагітності від своєї мами, від своїх дітей", - розповів керівник Татарбунарського відділення поліції Олександр Бодюл.

Утім, у селі, де вона жила, важко щось приховати навіть особисте. Люди говорили, а вона чутки заперечувала.

Жінка сама виховувала трьох дітей. Колишній чоловік родину не підтримував. Найменший хлопчик потребував постійної медикаментозної підтримки. Тому мати працювала усюди, де могла, кажуть сусіди.

Зрештою медикам жінка сказала, що пізно похопилася, що вагітна. У лікарні б уже за аборт не узялися, а вигодовувати ще й четверту дитину не змогла б.

Натомість у селі впевнені, що вона заробляла сурогатним материнством і наважилася на аборт, коли від дитини відмовилися потенційні батьки. Мовляв, великий живіт бачили в жінки ще й рік тому, але потім він раптово зник. Дитини тоді ніхто не бачив.

Версію з сурогатним материнством у поліції наразі навіть не розглядають. Поки що трагедію правоохоронці розслідують як вбивство, тому що лікарі, крім великої крововтрати, виявили ще й розрив селезінки. Наразі чекають на експертизу, яка встановить ще й те, чи робила жінка ін'єкцію сама, чи їй хтось допомагав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одеса, вагітність, смерть
В тему