Відео

На Харківщині 17-річного хлопця зґвалтували та вирізали на спині «П»: деталі трагедії

На Харківщині 17-річного хлопця зґвалтували та вирізали на спині «П»: деталі трагедії

На Харківщині, селищі Рогань, 17-річного хлопця викрали, жорстоко побили та  зґвалтували. Правоохоронці затримали двох чоловіків, яких підозрюють у тортурах. Також затримана і дівчина, яка знімала тортури на телефон.

Раніше судимому 38 і 31-річному мешканцям області загрожує тюремне ув'язнення на термін до 12 років.

Про це повідомили поліція Харківської області.

Нагадаємо, підлітка з важкими ушкодженнями знайшли на зупинці вночі 6 травня. Мати постраждалого запевняла, що знає, хто розправився з її сином. За словами жінки, хлопчикові "помстилися" хлопець колишньої дівчини і батько її подруги

У хлопця зламано чотири ребра, ніс, гематоми по всьому тілу, внутрішня кровотеча в органи черевної порожнини, в гайморових пазухах і потиличної частини голови. Над ним працюють нейрохірурги, щелепно-лицьові хірурги, травматологи і хірурги. За словами лікарів, реабілітація буде дуже довгою.

Підозрюваних затримали

Чоловік по-звірячому побив хлопця

Один із зловмисників

"Слава розповів, що кілька годин його били, ґвалтували держаком від лопати, били арматурою, зв'язували руки, ноги, голову скотчем, зав'язували рот, заливали горілку насильно, кров змивали теж горілкою. Йому відразу розбили об голову телефон, щоб він не зміг зателефонувати. На спині йому намагалися вирізати лезом слово "п***р", але змогли тільки букву "п".

Погрожували, що він зараз стане "кормом для риб", намагалися зривати йому нігті на руках, говорили, що болгаркою відпиляють йому ноги, знімали все це на відео, і дівчина, яка вдарила його в пах, була там і знімала все це на відео. Причому я телефонувала в цей момент, а вона мені нічого не говорила", – розповіла мама постраждалого.

Потерпілий хлопець

На підставі зібраних у ході досудового розслідування у кримінальному провадженні даних, слідчі змінили його кваліфікацію на ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Окрім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчим  Індустріального ВП ГУНП в Харківській області внесені  відомості про вчинення відносно неповнолітнього злочинів, передбачених статтями: ч. 2 ст. 127 (катування), ч. 3 ст. 152 (зґвалтування), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.  

Зазначені кримінальні провадження об’єднані в одне. Максимальне покарання за скоєння даних злочинів передбачає тюремне ув’язнення на строк до 12 років.

Слідство обґрунтовано підозрює у вчиненні кримінальних правопорушень двох чоловіків: 38-річного раніше судимого жителя с. Рогань та 31-річного мешканця с. Докучаєвське. Вони затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, зловмисникам повідомлено про підозру первинно за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, харків, згвалтування, викрадення, кримінал, Надзвичайні події
В тему