Відео

У Луцьку дитячий колектив та шоумен Сергій Скулинець записали привітання до Дня матері

У Луцьку дитячий колектив та шоумен Сергій Скулинець записали привітання до Дня матері

У Луцьку відеопривітання до Дня матері записали зразковий вокально-хоровий колектив «Перлинка» Луцького ПУМ  та відомий композитор і шоумен Сергій Скулинець.

Відео «Мама» опублікувала на своїй сторінці керівниця «Перлинки» Наталія Троцюк.

«Навіть на дистанційному навчанні продовжується наша творча і дружня співпраця з відомим композитором та шоуменом Сергієм Скулинцем. Вітаємо усіх Мам нашим спільним проектом «Мама», – йдеться у дописі.

Муз. Сергій Скулинець та Мила Кирилюк.

"Нова музична композиція написана спеціально для найдорожчої у кожного з нас людини - для Мами. Вона закликає завжди любити та шанувати своїх батьків, адже всі ми є і будемо дітьми своїх батьків - каже Сергій Скулинець. - Для мене мама - свята людина, саме тому ця композиція є дуже особливою у моєму житті і творчості, зокрема".

За словами режисера кліпу Романа Гамкала, основним завданням, яке стояло перед знімальною групою, було вкотре нагадати, що навіть у повсякденній метушні дорослих "дітей" завжди повинно залишатись місце для батьків.

"Маю надію, що нам вдалось до кінця вирішити таку, здавалося б, просту і водночас складну задачу, а саме - через пісню та відео дістатись до глибини душі кожної дорослої людини, - говорить виконавець пісні "Мама" Сергій Скулинець. - Я точно впевнений, якщо після перегляду цього відеокліпу ви візьмете в руки телефон і зателефонуєте батькам - наша мета буде досягнута!"

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, Таблоїд, привітання, день матері
В тему