Відео

Як відзначає Львів День міста в умовах карантину

Як відзначає Львів День міста в умовах карантину

Львів цього року свій день народження відзначає по-особливому, в умовах карантину.

3 травня до входу у львівську Ратушу на конях підійшли Король та Королева і подякували усім медикам за роботу. Також свої слова подяки висловив мер міста Андрій Садовий та його дружина Катерина. А прапор міста на штандарті біля Ратуші підняв львівський лікар Гнат Герич. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, цього року через карантин День міста не відбувається у звичному форматі. Мер вирішив подякувати усім медикам за нелегку роботу в часі пандемії коронавірусу. Скульптури усіх 4 фонтанів на площі Ринок одягли у захисні маски з написом "Дякую лікарю" та символічні медичні халати. 

Кожного року в першу неділю травня ми святкуємо День міста. Але цьогоріч у світі пандемія, і День міста ми перенесли. Однак закони людські не є писаними для Короля і Королеви. І вони сьогодні приїхали до нас. Тож дозвольте, Ваші Величності, щоб ми цей день сьогоднішній присвятили нашим лікарям, нашим медичним працівникам, які рятують усіх нас, – сказав Садовий.

Сурмачі виконали традиційну мелодію міста, а хор "Гомін" – Гімн України.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, день міста, карантин
В тему