Відео

На Львівщині 58-річна жінка приховала COVID-19 і заразила медиків

На Львівщині 58-річна жінка приховала COVID-19 і заразила медиків

На Львівщині, селі Глинськ,  58-річна жінка, яка померла від COVID-19, приховувала від лікарів хворобу. Відтак її  тиждень лікували у звичайній районній лікарні, наражаючи на небезпеку увесь медичний персонал.

 Після того, як медики дізналися про діагноз, їм довелося самоізолюватись прямо на робочому місці, говориться в сюжеті "Надзвичайних новин".

"Серед контактів були медичні співробітники: лікуючий лікар, медсестри. Також були санітарки, які прибирали в кімнаті. Також можливо заразилася жінка, яка лежала в палаті з хворою", – повідомив заступник головлікаря Жовківської районної лікарні Володимир Боровик.

Уже після смерті пацієнтки, було встановлено, що хвора заразила мінімум двох лікарів. З'ясувалося, що померла раніше зустрічалася з родичкою, що приїхала з Італії.

Крім того, в селі Рудному під Львовом закрили на карантин сімейну амбулаторію, де обслуговувалися шість тисяч осіб. Медики вважають, що сімейний лікар заразилася від літньої жінки, яка померла в інфекційній лікарні. В амбулаторії COVID-19 підтвердили у чотирьох лікарів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, коронавірус
В тему