Відео

Яхти, машини та мільйони доларів: що ще пропонували за інтим Даші Астаф'євій

Яхти, машини та мільйони доларів: що ще пропонували за інтим Даші Астаф'євій

Епатажній співачці та акторці, яка любить виставляти на загал оголені фото,  Даші Астаф'євій неодноразово пропонували за інтимні послуги коштовні подарунки та гроші.

Про це вона розповіла у відвертій розмові у онлайн-програмі Олі Полякової - пише ТСН. 

Так, виконавиця розповіла, що їй неодноразово пропонували гроші за секс. А одного разу навіть запропонували 1,5 мільйона доларів за інтимні послуги. Та Даша відмовилася.

"Мені так багато разів це пропонували. Я жодного разу не погодилася. Я постійно боялася, що це знімання якоїсь передачі, де розводять зірок. В останнє Юрію Нікітіну (продюсер NIKITA, де співала Астаф'єва – прим.ред) пропонували 1,5 мільйони доларів, я сказала: "Називайте два", - розповіла Даша.

Артистка додала, що їй також робили неймовірні подарунки, як от яхти, на яких вона виступала, а одного разу під готелем, де зупинилася співачка, стояв Maybach. Але і від них Астаф'єва відмовилася. Зірка завжди думала, що це знімання передачі-розіграшу.

"Минулого року, остання пропозиція, вона була найсмішніша. Мені запропонували мене утримувати, відправляти 600 тисяч доларів кожен місяць. Я кажу: "Чекайте, що я повинна робити". Це реально конкретні гроші. Бо щоб заробити так гроші, я не знаю що треба робити. Невже вам потрібен лише секс? Мене це якось збентежило, я досі вважаю що це все передачі, де розводять", - зізналася артистка.

Також Даша поділилася, що якось їй запропонували мільйон доларів, аби вона народила дитину і обов'язково хлопчика.

Нагадаємо, що днями Даша Астаф’єва порушила карантин та навідалася до своїх батьків у гості. Артистка поділилася рідкісними знімками з рідними людьми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, секс
В тему