Відео

На Житомирщині та Буковині – нові випадки коронавірусу: серед хворих є діти

На Житомирщині та Буковині – нові випадки коронавірусу: серед хворих є діти

У Житомирській і Чернівецькій областях підтвердили нові випадки захворювання на коронавірус.

Два нових випадки захворювання Covid-19 зареєстровані в Житомирській області, це жителі міст Бердичів та Малин. Про це повідомив голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко.

"В Бердичеві та Малині виявили нові зареєстровані випадки Covid-19. У обох випадках визначені контактні особи", – повідомив Бунечко.

Перший хворий – житель Бердичева, якому 45 років.

"Перед госпіталізацією хворому було зроблено швидкий тест, що не виявив коронавірус. Пацієнт був госпіталізований 23 березня в інфекційне відділення Бердичівської міської лікарні, до цього був на самоізоляції", – розповів глава обладміністрації.

У Малині коронавірус виявили у чоловіка 56 років.

"Надійшов у Малинську міську лікарню 25 березня, до цього спостерігався у приватного сімейного лікаря. На момент звернення до лікаря прояви хвороби не виявлялися. Через погіршення його стану спрямований в інфекційне відділення", – розповів Бунечко.

Кількість підтверджених випадків коронавірусу в Чернівецькій області зросла сьогодні до 47. Про це повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації (ОДА) Сергій Осачук.

За словами очільника ОДА, у четвер в області перевірили 20 зразків. У 5 випадках тести на коронавірус дали позитивний результат. Серед нових хворих двоє дітей.

"Серед нових виявлених фактів інфікування ми маємо двох жінок та трьох чоловіків, серед них двоє дітей віком 2 та 11 років. Вік дорослих до 40 років", - заявив Осачук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, коронавірус, Надзвичайні події
В тему