Відео

Що Зеленський сказав Гончаренку (відео)

Що Зеленський сказав Гончаренку (відео)

Володимир Зеленський попрохав Олексія Гончаренка "не переходити на особистості" під час розмови в Раді, - заявив останній.

Президент України відповів на критичний виступ Гончаренка під час  розгляду Верховній Раді питання про призначення нового прем’єр-міністра.

Після виступу Гончаренка, президент Зеленський спустився з трибуни, пройшов через сесійну залу у сектор фракції "Європейської солідарності" і сказав Гончаренку "Ніколи не переходьте на особистості". Після цього президент пішов із зали.

Під час  розгляду у Верховній Раді питання про призначення прем’єр-міністром Дениса Шмигаля народний депутат від "ЄС" Гончаренко виступив із різкою промовою, зокрема, звертаючись особисто до Зеленського.

"Ви обіцяли кінець епохи кумівства, але ми бачимо, де ваш кум пішов, де Баканов? Пішов за чортами ганятись, чи за розбійниками? Це ваш друг, сусід і партнер, ви таких всіх назбирали. Це ваша епоха кумівства", – заявив Гончренко.

Він заявив, що президент брехав під час передвиборчої кампанії. Гончаренко звинуватив президента у високих зарплатах міністрам, нібито виплатах у конвертах депутатам "Слуги народу", а також в тому, що не позбавлений мандата нардеп з президентської партії Роман Іванісов, який був засуджений за зґвалтування.

Пізніше Гончаренко написав у соцмережах, що Зеленський попросив його "не переходити на особистості".

Нагадаємо, 26 лютого ЗМІ повідомили, що Президент Володимир Зеленський вирішив змінити на посаді голови Уряду Олексія Гончарука. Спершу писали про кандидатуру бізнесмена Сергія Тігіпка. Це повідомлення підтвердив  сам глава держави. Але згодом Давид Арахамія сказав, що таке рішення точно не ухвалять.

Пізніше в ЗМІ почало фігурувати прізвище Дениса Шмигаля. Остаточне рішення народні депутати ухвалили 4 березня під час сесії Верховної Ради, коли проголосували за обрання прем'єром Шмигаля і той відразу представив майже повний склад Кабінету Міністрів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, Відео T1.ua
В тему

Останні матеріали