4 Березня 2020
Новини

Кабмін Шмигаля: хто з чинних міністрів відмовився працювати

Кабмін Шмигаля: хто з чинних міністрів відмовився працювати

Анна Новосад, Роман Жуковський, Володимир Бородянський, Тимофій Милованов, Іван Плачков та Ігор Коростельов відмовилися працювати в Кабміні Шмигаля.

Про це журналісту OBOZREVATEL стало відомо з джерел у фракціях "Слуга народу" і "Голос".

За словами співрозмовників видання, кандидати на посади міністра освіти Новосад, міністра економічного розвитку Жуковський, міністра гуманітарної політики Бородянський, міністра сільського господарства Милованов, міністра енергетики Плачков та міністра промислового розвитку і оборонного комплексу Коростельов відмовилися працювати в оновленому уряді.

Джерела не виключили, що на засіданні Верховної Ради України 4 березня буде призначено не всіх міністрів. Інші призначення відбудуться вже наступного тижня. До того часу виконувати обов'язки керівників відомств будуть перші заступники міністрів.

Нагадаємо, 26 лютого ЗМІ повідомили, що Президент Володимир Зеленський вирішив змінити на посаді голови Уряду Олексія Гончарука. Спершу писали про кандидатуру бізнесмена Сергія Тігіпка. Це повідомлення підтвердив  сам глава держави. Але згодом Давид Арахамія сказав, що таке рішення точно не ухвалять.

Пізніше в ЗМІ почало фігурувати прізвище Дениса Шмигаля. Остаточне рішення народні депутати мають ухвалити 4 березня під час сесії Верховної Ради.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кабінет міністрів, Україна
В тему