Відео

Топ 3 країни для дешевого відочинку (відео)

Топ 3 країни для дешевого відочинку (відео)

Шукаєш, де недорого відпочити? t1.ua пропонує топ 3 країни для дешевого відпочинку:

Кіпр

Кіпр. Сонячна країна, де з комфортом можна відпочивати навіть взимку. Острів поділений на туристичні зони. Західна сторона більш спокійна, через те, що мало місць для дорослих розваг, відповідно менше туристів. У кіпрських готелях переважно пропонують проживання по системі “напівпансіон”, рідше – “все включено”. Пакетний тур на тижневий відпочинок коштує в середньому 900 доларів.

Албанія

За останні п’ять років для українських туристів стали дуже привабливими Балканські країни. Серед них вигідно виділяється Албанія, країна в якій сфера туризму розвивається семимильними кроками. Албанські курорти розміщуються на берегах Адріатичного та Іонічного морів. У країні є на що подивитися, інтерес представляють об’єкти  римської та Османської імперій. Туристи відзначають неповторний смак албанських страв. Для відпочинку в Албані необхідно витратити близько 700 доларів, тривалість поїздки при цьому в середньому 8 днів.

Болгарія

Болгарські курорти подобаються туристам помірними цінами. Приваблює туристів також можливість дістатися на море наземним транспортом з будь-якої точки України. У Болгарії досить хороші пляжі, але сервіс дещо шкутильгає. Відпочинок за системою all inclusive пропонують великі готелі, дрібні пропонують лише сніданок. Популярний варіант проживання в Болгарії – апарт-готелі, де гості мешкають у комфортних квартирах з повноцінною кухнею. У пляжних зонах маса супермаркетів, де можна закупитися продуктами. Пакетний тур обійдеться в 450 євро за 8 днів відпочинку. Мінімальна вартість проживання в апарт-готелях – 25 євро на добу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Відео T1.ua
В тему