Відео

Топ 3 секс-скандалів (відео)

Топ 3 секс-скандалів (відео)

Сільвіо Берлусконі

Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі відомий не лише дружбою з італійською мафією, а й розпусними секс-вечірками. Один із найвідоміших епізодів з його особистого життя, так звана справа "Рубі-сердцеїдки". За свідченням журналістів та італійських політиків, Берлусконі часто влаштовував оргії на своїй віллі Сан-Мартіно. Будучи доларовим мільярдером, політик влаштовував розкішні вечірки, маскаради та бали. Зазвичай такі заходи супроводжувалися великою кількістю молодих дівчат. У лютому 2011 року щодо Берлусконі було відкрито кілька кримінальних справ через можливі зв'язки із неповнолітніми повіями. Також нібито політик допоміг одній зі своїх улюблених дівчат на прізвисько "Рубі-сердцеїдка" вийти з поліцейського відділку, коли її впіймали правоохоронці за заняттям проституцією. За інформацією ЗМІ, Рубі отримала від політика 150 тисяч євро, автомобіль і коштовності. Берлусконі ж такі розтрати заперечував і наголошував, що дав дівчині лише 7 тисяч євро через її скрутне становище і "зворушливу історію". У червні 2013 року політик був засуджений до 7 років ув'язнення. Але після активної роботи адвокатів у липні 2014 року суд виправдав Берлусконі. Проте сексуальний скандал Сільвіо серйозно підкосив його і не без того скандальну репутацію.

Стросс – Кан

Стросс – Кан колишній керівник Міжнародного валютного фонду. Секс-скандал йому не тільки посади, а й потенційних перегонів за посаду президента Франції. У травні 2011 року Домініка затримали в аеропорту Нью-Йорка за звинуваченням у сексуальних домаганнях. За версією американського слідства, місцева покоївка, уродженка Гвінеї Нафіссатоу Діалло зайшла у номер політика, в одному з 5-зіркових готелів, щоб прибрати. Далі, за словами дівчини, з ванної кімнати вийшов голий Стросс-Кан, який відразу ж на неї накинувся і спробував зґвалтувати. Діалло вдалося втекти, але перед цим, нібито Домінік змусив її зайнятися оральним сексом. Перелякана покоївка вибігла з номера, розповіла все своїм колегам, які викликали поліцію. Справа навколо можливого зґвалтування тривала більше року і коштувала політику посади глави МВФ і зіпсованої репутації. Хоча у 2012 році суд виправдав Стросс-Кана, а з покоївкою він уклав мирову угоду, але краще від цього йому не стало. На думку багатьох журналістів і експертів, скандал міг бути сфабрикований з метою – перешкодити Стросс-Кану стати президентом Франції. На той час він мав реальні шанси поборотися за цю посаду.

Моше Кацав

Президент Ізраїлю Моше Кацав понад 30 років перебував у ізраїльській політиці. У різний час був головою трьох міністерств. Пройшов шлях від рядового депутата до Президента країни. Кінець кар'єри політика почався в 2006 році, коли одна з колишніх працівниць його адміністрації звинуватила тоді ще Президента Моше у сексуальних домаганнях. Незважаючи на зустрічний позов про наклеп, Моше отримав ще кілька звинувачень з боку інших жінок, що працювали у відомствах. Через розгляд прокуратури і поліції, в січні 2007 року президентські повноваження Кацава були припинені, а у червні цього ж року він оголосив про відставку. У грудні 2010 року Моше визнали винним у двох випадках зґвалтування і одному випадку розпусних дій. А у 2011 засудили до 7-ми років ув'язнення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Відео T1.ua
В тему