Відео

Топ 5 комедійних фільмів (відео)

Топ 5 комедійних фільмів (відео)

Шукаєш, що подивитись після роботи? t1.ua пропонує Топ 5 комедійних фільмів

Маска

Стенлі, боязкий банківський працівник випадково знаходить старовинну маску, що володіє магічною силою. Завдяки цьому, його життя кардинально змінюється, тепер він вільний і всемогутній.

Важко уявити цей фільм без актора, Джима Керрі, який зіграв головну роль. Маска – це безумовно класика комедійного жанру.

Карти, гроші, два стволи

Любителям чорного гумору присвячується. В центрі сюжету четверо авантюрних друзів, які мріють про гроші. Кожен накопичив 25 тисяч фунтів і готовий вкласти їх у спільну справу, суть якої - обіграти в карти місцеву мафію. Едді - прекрасний гравець, друзі навіть не сумніваються в його перемозі, однак не все так просто в справах з мафією. В результаті Едді не тільки програє всі гроші, але й залишається винен. Ця фантастична четвірка має тиждень аби знайти пів мільйона.

Третій зайвий

У дитинстві Джон мріяв щоб його улюблений плюшевий ведмідь Тед зміг з ним розмовляти. І ось під час Різдва, хлопець загадав найзаповітніше бажання, і на наступний день - Тед ожив. Час минав, хлопчик дорослішав, а плюшевий ведмідь поступово обзавівся ой якими звичками.

Похмілля в Вегасі

На парубоцькій вечірці, на честь майбутнього весілля, троє друзів гублять нареченого. Можливо, знайти його було би просто, якби до весілля не залишалося 40 годин, а мізки хоч якось хотіли міркувати після багатьох літрів алкоголю. Тепер їм доведеться відновити хід своїх думок щоб з'ясувати, що ж сталося.

Діамантова рука

Не включити цей фільм у подібний топ – злочин. Фільм Діамантова рука любимий усіма, а його діалоги розібрані на цитати.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Відео T1.ua
В тему