Відео

В крові копа, який зніс зупинку в Броварах, було 2 проміле алкоголю (відео)

В крові копа, який зніс зупинку в Броварах, було 2 проміле алкоголю (відео)

Показали відео моторошної ДТП під Києвом.

Правоохоронці оприлюднили відео з камер спостереження, на якому видно момент смертельної ДТП у місті Бровари на Київщині, де поліцейський держохорони за кермом легковика врізався в зупинку з людьми. Про це повідомляє «Інформатор».

Нагадаємо, летальна аварія сталася 26 вересня. Водій Opel Vectra, співробітник управління поліції охорони, не впорався з керуванням і влетів у зупинку громадського транспорту. У результаті загинула жінка, а ще двоє чоловіків отримали тілесні ушкодження.

Відео страшної ДТП, відзняте камерами спостереження

За попередньою інформацією, кермувальник Opel був п’яний. У зв’язку із цим призначено службове розслідування, а начальник Державної служби охорони на час слідства відсторонений від виконання службових обов’язків. Водія вже затримали.

Зараз вирішується питання про повідомленні поліцейському про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження. Готується клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

На місці події журналісти поспілкувалися із чоловіком, який представився сином загиблої в аварії жінки. Він розповів, що його мама працювала вчителем математики в місцевій школі і цього фатального вечора йшла на ювілей разом із чоловіком. Батько чоловіка також постраждав при наїзді: він перебуває в реанімації і переніс операцію. Подружжя йшло на ювілей по тротуару повз зупинку, коли в них влетів Opel.

За даними Телевізійної служби новин, згодом експертиза показала, що в крові винуватця ДТП на момент скоєння аварії було понад 2 проміле алкоголю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині співробітник поліції охорони в’їхав у зупинку – загинула жінка (фото, відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, НП
В тему

Останні матеріали