Відео

«А Зе чому мовчить»: активістів б'ють, а вони знову блокують російське вугілля (відео)

«А Зе чому мовчить»: активістів б'ють, а вони знову блокують російське вугілля (відео)

У Львівській області відпущені після затримання активісти знову блокують вагони з вугіллям. Всі затримані 21 вересня активісти, які блокували у Львівській області склади, як вони стверджують, з російським вугіллям поки відпущені, на них складено адмінпротокол.

Після того, як всі постраждалі отримали медичну допомогу, блокувальники вирішили продовжити акцію, - про це повідомляє Штаб блокади торгівлі з окупантами на Facebook. »

«Звільнення учасників блокади відбулося завдяки втручанню місцевої громади, яка підтримала Блокаду і вимагала негайного звільнення затриманих. На місці перекриття залізничних колій відбулось віче за участю місцевих жителів. Отже, було прийнято рішення про продовження блокування російського вугілля», - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, під Львовом активісти заблокували потяг з російським вугіллям. Триває це вже два тижні. Активісти вимагають пояснень: яким чином вугілля з РФ опинилася на західній Україні.

21 вересня поліція розігнала блокаду залізниці на Львівщині. Правоохоронці затримали 28 осіб. Повідомляється, що вісім поліцейських отримали тілесні ушкодження.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, НП
В тему