Відео

«У кишенях загиблих дзвонили телефони»: моторошні деталі аварії з маршруткою під Одесою (відео)

«У кишенях загиблих дзвонили телефони»: моторошні деталі аварії з маршруткою під Одесою (відео)

Мертвих і живих із салону покрученого ударом буса вирізали надзвичайники...

Щоб дістати із салону живих і тіла загиблих, які стали жертвами жахливої ДТП під Одесою, довелося залучити рятувальників, які розрізали метал маршрутки, передає «Оглядач» із посиланням на телесюжет ТСНу.

Чотирьох постраждалих – троє пасажирів мікроавтобуса і водія масловоза – забрала «швидка». Двох пасажирів оперують, двоє перебувають у важкому стані, але їх стабілізують.

Тіла загиблих вивезли через кілька годин після аварії. У кишенях загиблих безперервно дзвонили телефони. На місце ДТП почали з’їжджатися люди, які шукають своїх близьких.

На місці аварії працюють слідчі. Причина ДТП встановлюється оперативно-слідчими діями. Детальну інформацію обіцяють повідомити сьогодні, але пізніше.

«Зараз ми працюємо над встановленням можливості страхового випадку та організації матеріальної допомоги родинам загиблих і постраждалих. Встановлено власника вантажівки – це Кіровоградська компанія», – каже в. о. губернатора Одеської ОДА Світлана Шаталова.

Нагадаємо, на Одещині маршрутка сполученням Велика Долина – Одеса, в салоні якої було 11 людей, врізалася в автоцистерну. Вісім пасажирів і водій маршрутки загинули на місці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП
В тему