Відео

Порошенко повідав на камеру, що забув у нього вдома кум Путіна (відео)

Порошенко повідав на камеру, що забув у нього вдома кум Путіна (відео)

Експрезидент в обіцяному інтерв’ю Яніні Соколовій розповів, що робив у нього вдома Медведчук.

П’ятий президент України Петро Порошенко стверджує, що нинішній народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Віктор Медведчук двічі був у нього вдома. Про це Порошенко заявив у програмі «Рандеву», що вийшла 21 вересня на «5 каналі», передає «Гордон».

Ведуча програми Яніна Соколова попросила його прокоментувати сюжет програми «Схеми», журналісти якої стверджують, що в жовтні 2018 року Медведчук приїжджав до Порошенка.

Зі слів колишнього глави держави, під час його домашніх зустрічей із Медведчуком вони погоджували позицію останнього перед зустрічами з президентом РФ Володимиром Путіним.

«Медведчук двічі був у мене вдома, не в цей день, перед тим як він виїжджав до Путіна. ...Погоджували його позицію перед переговорами з Путіним. Виключно це. І виключно у питаннях звільнення заручників. Ніяких інших питань не обговорювалося», – сказав експрезидент.

За його словами, вдома це відбувалося тому, що «раніше не міг приймати». «Я вже повертався додому і його викликав сюди», – зазначив Порошенко.

У червні п’ятий президент України заявляв, що Медведчук був каналом зв’язку з Путіним, але згодом «усе це перетворилося на фарс».

Нагадаємо, Медведчук – кум Путіна.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему