Відео

«За кілька днів святкувала б 17-річчя»: у Києві пияк задушив доньку через зауваження (відео)

«За кілька днів святкувала б 17-річчя»: у Києві пияк задушив доньку через зауваження (відео)

Дівчина обурилася постійною пиятикою батька, і він знавіснів.

Убив 16-річну доньку через зауваження. В Києві чоловік зв’язав і задушив свою дитину, яка обурилася, що батько знову прийшов додому п’яним. Уже бездушне тіло дівчини виявила бабуся.

«Я прийшов випивший, і їй не сподобалося. Щоб вона не буянила, я їй руки зв’язав ззаду», – так на цих оперативних кадрах киянин зізнається у скоєному слідчим.

Усе сталося в дев’ятиповерхівці в спальному районі столиці. Бабуся ненадовго відійшла в справах, а коли повернулася, побачила онучку зв’язаною в ліжку і з травмою голови.

Саме бабуся і була опікуном дівчини, адже її невістка, мати дитини, давно пішла із родини, а сина позбавили батьківських прав. Усі разом, баба, син, онука, жили в одній оселі. Сьогодні дівчина зробила зауваження батьку через постійну пиятику і поривалася піти з дому, він почав знущатися.

«У ході сварки він зв’язав мотузкою дочці руки і ноги і намагався придушити її, щоб вона не вийшла з квартири», – розкрила деталі Діана Шутько, інспекторка Оболонського управління поліції Києва.

Як розповіли телевізійникам сусіди, дівчинка навіть встигла надіслати бабі есемеску, що тато її душить, але коли бабуся прийшла, виявилося запізно.

Експерти вже встановили, що дитина померла не від ударів по голові, які також були, а саме від задушення. Дітовбивці загрожує до 15 років за ґратами. За кілька днів його донька мала святкувати 17-річчя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП
В тему