Відео

Роналду заплакав, коли йому показали відео з ним малим і батьком-п’яницею (відео)

Роналду заплакав, коли йому показали відео з ним малим і батьком-п’яницею (відео)

Вперше побачивши спільні кадри з покійним батьком-алкоголіком, усесвітньо відомий футболіст ридав.

Емоційний момент стався під час інтерв’ю знаменитого британського телеведучого Пірса Моргана з не менш знаменитим футболістом «Ювентусу» та збірної Португалії Кріштіану Роналду, яке на Туманному Альбіоні показали у вівторок, 17 вересня, пишуть «Факти».

П’ятиразовий володар «Золотого м’яча» розплакався, коли йому продемонстрували відеокадри з покійним батьком Жозе Авейру – алкоголіком, який помер від печінкової недостатності у віці 52 років.

У короткому ролику батько Роналду, котрий певний час працював, до речі, на Мадейрі адміністратором місцевого футбольного клубу, постає на порозі свого будинку і говорить про те, як пишається Кріштіану.

Дивлячись на екран, Роналду витер сльози серветкою і вимовив: «Я ніколи не бачив це відео, ніколи його не бачив. Неймовірно».

А відповідаючи на запитання Моргана про те, як багато значать для нього слова батька про гордість, футболіст-легенда сказав: «Багато. Я думаю, що моє інтерв’ю здасться смішним, але я не очікував того, що плакатиму. Але я ніколи не бачив цих кадрів. Не знаю, де ви їх... У мене мають бути ці кадри, я повинен показати їх сім’ї. Я дійсно не знаю свого батька на 100 відсотків. Він був п’яницею. Я ніколи не говорив із ним по-справжньому. Це було важко».

Маленький Кріштіану з батьками

Кріштіану Роналду було всього 20 років, коли помер його батько, який не застав найважливіші моменти в кар’єрі сина (Жозе Авейру назвав хлопчика на честь президента США Рональда Рейгана).

До речі, в 2017 році Кріштіану Роналду опублікував в Instagram емоційний пост, присвячений покійному батькові. На фото футболіст зображений разом із сином Кріштіану-молодшим і двійнятами, тримісячними Євою і Матео, на тлі портрета їхнього дідуся.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд
В тему

Останні матеріали