Відео

«Розлюбити СРСР – наче розлюбити маму»: Фреймут розлютила шанувальників заявою (відео)

«Розлюбити СРСР – наче розлюбити маму»: Фреймут розлютила шанувальників заявою (відео)

Зірка «Ревізора», яка вестиме нове шоу «Роман із Ольгою», пояснила свій перехід на телеканал «Інтер».

Ольга Фреймут, яка нещодавно працевлаштувалася на «Інтері», відповіла на критику через свій перехід на проросійський канал, пише «Апостроф».

Як відомо, знаменитість стала однією з ведучих нового ток-шоу «Роман з Ольгою», прем’єра якого відбулась у вівторок, 17 вересня. Поява телеведучої на каналі, який називають п’ятою колоною Кремля, викликала хвилю обурення в Мережі, їй одразу ж пригадали фразу «не ходіть по інших каналах». Фреймут відреагувала на критику в інтерв'ю «Комсомольській правді в Україні».

«Я знаю, що всі канали маніпулюють своїми глядачами. Всі-всі-всі! Я вам можу це гарантувати. Тому, коли люди піддаються стадному рефлексу, кажуть, «вона пішла на проросійський канал», значить, це не мій глядач. Мій глядач розбирається в ситуації. Він розуміє, де його обманюють, а де – ні», – сказала Фреймут.

«Я, наприклад, не розумію, хто придумав заборонити показувати на Новий рік «Іронію долі, або З легкою парою!». СРСР – це ж узагалі інша країна була. Це все одно, що сьогодні ви любите свою маму, а завтра вже ні, тому що вона щось зробила, що вам не сподобалося. Як можна за мить розлюбити?!» – обурилася телеведуча.

Проект «Роман з Ольгою» виходитиме на телеканалі «Інтер» з вівторка по п’ятницю. У програмі будуть теми, про які бояться говорити, секрети, якими не заведено ділитися навіть з найближчими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд
В тему