Відео

«Ода жіночому різнобарв’ю»: відомі українки знялися в спільному кліпі Дмитра Шурова і Аліни Паш (відео)

«Ода жіночому різнобарв’ю»: відомі українки знялися в спільному кліпі Дмитра Шурова і Аліни Паш (відео)

Pianoбой і фіналістка «Х-фактору» Alina Pash випустили кліп на пісню про жіночу суперсилу.

Соліст проекту Pianoбой Дмитро Шуров презентував кліп на свою нову пісню «Перша леді», записану спільно із хіп-хоп-співачкою, фіналісткою шоу «Х-фактор-6» Аліною Паш (Alina Pash), передає «Апостроф».

Прем’єра відео відбулася 10 вересня на YouTube-каналі музиканта. У кліпі знялися українські знаменитості – акторка студії «Квартал 95» Олена Кравець, дизайнер Лілія Літковська, співзасновниця G.Bar Сабіна Мусіна, телеведучі Кароліна Ашіон та Василіса Фролова та інші відомі особистості.

«Перша леді» Ц моя ода жіночому різнобарв’ю та силі духу жінок, що міняють наш світ на краще. Хочеш бути боксеркою? Будь. Хочеш бути одиначкою? Нема питань! Хочеш волонтерити – вперед! Хочеш бути бізнемвумен – тільки за! Хочеш бути просто красивою, але народився чоловіком? Завжди знайдеться той, хто підтримає тебе», – прокоментував Шуров.

Лідер Pianoбой також розповів, як йому сяйнула ідея співпрацювати з Аліною Паш.

«Як тільки я записав демо пісні, я відчув, що в ній не вистачає голосу сильної, вільної, коханої та дещо зухвалої жінки, і відразу в голові зазвучав голос Аліни Паш. Я послав їй пісню, вона її швидко підхопила і внесла свою неповторну girl-power – нові фарби в звучання і зміст», – зізнався музикант.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд
В тему