Відео

Волинянина, якого підозрюють у шахрайстві на суму близько 150 тисяч доларів відпускають? (ВІДЕО)

Волинянина, якого підозрюють у шахрайстві на суму близько 150 тисяч доларів відпускають? (ВІДЕО)

Волинянину Олегу Хороновському, якого підозрюють у махінаціях на суму близько 150-ти тисяч доларів пом’якшили запобіжний захід.

Справа тягнеться вже не перший рік. Спочатку підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, там він пробув 10 місяців. Згодом на 4 місяці відпустили під цілодобовий домашній арешт у рідному селі Радевилів.  Зараз же, Олег Хороновський в Луцьку, під домашнім арештом із обмеженням покидати домівку лише вночі. Однак, зі слів представника потерпілих коштів майже не повернуто. Із чим пов’язане таке рішення суду, не розуміє.

На черговому судовому засіданні по цій справі допитали одну із потерпілих. Надія Мулик розповідає, що продала Олегу Хороновському автомобіль. А він, щоб не віддавати кошти запропонував вкласти їх у його бізнес.

Адвокат підозрюваного переконана, що ця справа під кримінал не потрапляє. Каже, що справа повинна бути перекваліфікована у цивільну.

Сподіваємось що суд таки розбереться у цій справі, яка тягнеться вже не перший рік, а потерпілі все таки отримають свої кровні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему