Відео

«Востаннє спілкуюся»: щойно «спечений» нардеп-ресторатор образився на журналістку (відео)

«Востаннє спілкуюся»: щойно «спечений» нардеп-ресторатор образився на журналістку (відео)

У перший день депутатства народний обранець, а за сумісництвом відомий ресторатор посварився із журналісткою, після запитань якої виглядав ідіотом.

Новообраний депутат ВР дев’ятого скликання від «Слуги народу» Микола Тищенко, відповідаючи на запитання журналістки «Радіо Свободи», не зміг сказати, які події відбулися 29 серпня 2014 року. А згодом заявив, що це було його останнє інтерв’ю для представниці цього ЗМІ. Відповідне відео опублікували на YouTube, передає «ТСН».

Так, уранці 29 серпня новообрані нардепи зібралися біля Стіни пам’яті, під будівлею уряду, аби вшанувати воїнів, полеглих в українсько-російській війні. Там журналістка вирішила поспілкуватися із відомим ресторатором і уточнити, чи знає він про події в Іловайську 29 серпня 2014 року і чому важливо починати перший робочий день Верховної Ради саме біля Стіни. 

Казус із Тищенком дивитися приблизно з 1-ї години трансляції

Своєю чергою, Тищенко відповідав загально, уникаючи конкретних відповідей щодо цього. «Ми всі пам’ятаємо, ми все пам’ятаємо, і тому ми сьогодні тут», – відповів він. А коли у нардепа запитали, чому президент Зеленський встановив День пам’яті загиблих саме 29 серпня, той відповів: «Це питання навіть не до мене, а до нього».

Тоді журналістка вкотре вирішила уточнити про події п’ятирічної давності. Це не на жарт обурило нардепа-ресторатора. Відійшовши на декілька кроків від кореспондентки, Тищенко заявив: «Мені що, два роки? Я більше до вас не підійду. Мені ж не два роки. Ви ставите мені такі питання, як дворічному хлопчику. Це вперше і востаннє, коли я з вами спілкувався».

Нагадаємо, 24 серпня президент підписав указ, яким встановлено нову пам’ятну дату в календарі – День пам’яті захисників України відзначатимуть щороку 29 серпня. 

Сьогодні біля будівлі Міноборони відбулась офіційна церемонія вшанування загиблих героїв. Там поіменно згадали 223 воїни, які загинули у цей день у різні роки війни. Пам’ять кожного захисника вшанували ударом у дзвін і залпом почесної варти. На заході були присутні глава держави, керівники силових структур, рідні загиблих і ветерани війни.  

Зазначимо, що 29 серпня відбувається перше засідання новообраної Верховної Ради. Протягом цього робочого дня парламентарі пообіцяли розглянути близько 100 законопроєктів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство
В тему