Відео

На честь Дня Незалежності стюардеси акапельно заспівали пасажирам Гімн (відео)

На честь Дня Незалежності стюардеси акапельно заспівали пасажирам Гімн (відео)

Аж гордість бере за свою країну і таких патріотичних бортпровідників.

Стюардеси МАУ (Міжнародний авіаліній України. – Ред.) на честь Дня Незалежності роздавали на борту літаків національні прапори і виконали акапельно гімн країни, ідеться на офіційному сайті авіаперевізника.

«Той випадок, коли радий летіти МАУ. Фантастичне виконання Гімну України в небі бортпровідницею Наталією», – написав співробітник агенції Reuters Сергій Каразей, що летів з Києва до Львова.

Стюардеса МАУ Наталя виконує гімн України в польоті. Скріншот відео Сергія Каразея

Для гарантування безпеки польоту під час виконання пасажирів попросили не вставати з місць і залишатися з пристебнутими ременями.

На іншому рейсі, який уранці виконувався з Києва до Ніцци, пасажирам подарували національні синьо-жовті прапори під час польоту. «Всі звикли до мейнстрімної зРади щодо МАУ. Але сьогодні був свідком, як авіакомпанія провела дійсно круту акцію. З посмішкою, поривітанням і на висоті 10 000 метрів», – написав інший пасажир Артемій Сурін. 

Повідомляється, що в цей час МАУ проводить великий розпродаж авіаквитків зі знижками до 50 % на рейси в Європу, Азію і Америку, приурочений до Дня Незалежності. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему