Відео

Мережу підірвали «лисі» коти, одержимі огірками (відео)

Мережу підірвали «лисі» коти, одержимі огірками (відео)

Ці сфінкси угледіли огірок – і перетворилися на монстрів із пекельця.

Сфінкси Нудель і Мушу прославилися в соцмережах завдяки своїй пристрасті до огірків. Коти з’їли один перед камерою і жахнули глядачів ненажерливістю і замашками хижаків. А хто казав, що котячі байдужі до овочів? Пише ресурс «Медіалікс».

Господар двох монструозних котисьок на клички Нудель і Мушу, що проживає з улюбленцями в Південному Лондоні, виклав в Інтернет відео, яке змусить багатьох із вас змінити свої уявлення про котів. У цьому ролику чоловік пропонує своїм улюбленцям сумнівне на перший погляд частування – свіжий огірок, але брати-сфінкси накидаються на городину, наче піраньї на жертву. Перегризаючи огірок, коти не забувають хижо мружитися і злісно гарчати.

Автор відео (він же чоловік з овочем) пояснив, що сфінкси їдять тричі на день і в основному їхній раціон складається з м'яса. Однак огірки – одна з найулюбленіших закусок котів.

Ненажерливість Нудель і Мушу вразила користувачів Instagram. «Вау, тепер мені хочеться спробувати огірок, аби перевірити, чи настільки це смачно», «Вони абсолютно несамовиті», «Виглядають наче бестії», – пишуть коментувальники. 

Тільки власники інших сфінксів не здивувалися. «У моєї (вона теж сфінкс) така ж одержимість, але бананами. Збираюся зняти це на відео найближчим часом) Ваші котики прекрасні, до речі!», «Наш кіт теж мліє за огірками. Часто краде їх, поки ми розпаковуємо покупки», – пишуть вони.

Головне, не судіть Нудель і Мушу надто строго. Вони теж бувають мі-мі-мі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Курйози
В тему